De combinatie van ESIS en het digitale portfolio van MijnRapportfolio biedt scholen een totaal overzicht van ieder kind. Kinderen hebben een eigen trotsmap waarin ze hun werkjes kunnen verzamelen (bestanden, foto’s, video’s etc.). Daarnaast hebben ze een persoonlijke startpagina die samen met de leerkracht gevuld wordt.

Om een totaalbeeld van de ontwikkeling te geven kun je resultaten vanuit ESIS met één druk op de knop publiceren in het portfolio van de kinderen. Doordat kinderen, ouders en leerkracht allemaal een eigen account hebben is zo de informatie centraal voor iedereen beschikbaar. Uiteraard kunnen ouders nog altijd kiezen om de cijfers of resultaten uit te printen vanuit het portfolio.

Stap 1:

Vanwege de AVG zal er een verwerkersovereenkomst moeten worden getekend door jouw bestuur. Dit zullen we met de Esis-contactpersoon van jouw bestuur regelen.

Stap 2:

Maak in ESIS de koppeling aan met MijnRapportfolio (Klik hier voor de handleiding).

Stap 3:

Stuur de verificatiecode naar MijnRapportfolio toe per mail.

Stap 4:

Plan een gebruikerstraining voor je team
(de gebruikerstraining kost éénmalig € 295,- excl. BTW).

Stap 5:

Maak met plezier gebruik van de mogelijkheden van het digitale portfolio!

Hoe kan ik gebruik maken van het digitale portfolio?

Je bent slechts enkele stappen verwijderd van het gebruik van het digitale portfolio van MijnRapportfolio. Via onderstaande stappen vraag je jullie omgeving aan.

Bedankt
Wat krijg ik nu precies?

Je krijg toegang tot het digitale portfolio van MijnRapportfolio. Je hebt hierbij de beschikking over de volgende onderdelen:

  • Voor ieder kind een eigen Startpagina van het digitale portfolio
  • Een leerstijlentest voor ieder kind
  • Een persoonlijke trotsmap voor ieder kind
  • Je citoresultaten uit ESIS automatisch bij de kinderen inladen
  • Je ESIS-Rapport presenteren in de digitale omgeving van het kind
  • Mogelijkheid SCOL resultaten binnen MijnRapportfolio te tonen

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.