Logo

Onze workshops

Aan de slag!

Onze trainingen

Onze workshops en trainingen

Om jou en je team nog beter te laten werken met MijnRapportfolio hebben we een uitgebreid workshop en training aanbod opgesteld waar je uit kunt kiezen. Iedere workshop is op maat voor jouw school voorbereid en dus afgestemd op jullie inrichting en wensen. 

 

Door de jarenlange ervaring in het onderwijs kunnen onze adviseurs scholen ondersteunen aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktijkervaring.
Mocht je in onderstaande aanbod iets missen neem dan contact op met je MijnRapportfolio adviseur om te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Workshops

Door onze ervaren adviseurs

Trainingen

Gebruikerstraining voor leerkrachten

De meeste scholen volgen als ze gaan starten of net nadat ze gestart zijn een teamtraining. Vaak veranderen scholen na een tijdje een gedeelte van hun inrichting. Er komen een aantal nieuwe teamleden bij of je gaat gebruik maken van nieuwe functionaliteiten. Misschien heb je na een vakantieperiode wel behoefte aan een opfriscursus?
Plan dan samen met jouw adviseur een extra teamtraining. Deze wordt volledig op de wensen van je school en op bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten afgestemd.

Beheerder training

Als schoolbeheerder heb je een aantal extra mogelijkheden ten opzichte van de andere leerkrachten. Als schoolbeheerder ben je niet alleen contactpersoon tussen je team en MijnRapportfolio maar dient ook als vraagbaak voor je team. Tijdens de schoolbeheerder training bespreken we alle extra functionaliteiten die je als schoolbeheerder kunt gebruiken en krijg je een uitgebreide instructie over de functionaliteiten die leerkrachten zelf hebben. We bespreken een aantal  veel voorkomende vragen van leerkrachten en ouders en hoe hier mee om te gaan en geven we je tips over het gebruik.

Adviesgesprekken

De meeste scholen kiezen er voor om MijnRapportfolio stapsgewijs in te richten en steeds verder af te stemmen op hun wensen en visie. Het is verstandig om elke volgende stap te starten met een adviesgesprek met één van onze adviseurs. Zo weet je als school zeker dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die MijnRapportfolio te bieden heeft en kun je profiteren van de kennis en ervaring van onze adviseurs bij het maken van keuzes. Dit zelfde geldt voor scholen die al langer met MijnRapportolio werken. Aanpassingen in je onderwijs kunnen van grote invloed zijn op hoe je MijnRapportfolio inzet in de klas.