Koppelpartners

Om het voor onze gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken kan MijnRapportfolio gekoppeld worden aan het administratiesysteem.

ParnasSys

Gebruikers

Door de koppeling met ParnasSys worden dagelijks de gebruikers geïmporteerd uit het administratiesysteem. Dit betekent dat je altijd je kinderen, groepen, leerkrachten en ouders up-to-date hebt in het systeem.

De gegevens worden dagelijks verwerkt en dit gebeurt altijd ’s nachts. 

Methodetoets resultaten
Het is ook mogelijk gebruik te maken van een uitgebreidere koppeling waarbij we ook methodetoets resultaten importeren. Deze kunnen in je omgeving op verschillende manieren worden weergegeven.

ESIS

Gebruikers

Door de koppeling met ESIS worden dagelijks de gebruikers geïmporteerd uit het administratiesysteem. Dit betekent dat je altijd je kinderen, groepen, leerkrachten en ouders up-to-date hebt in het systeem.

De gegevens worden dagelijks verwerkt en dit gebeurt altijd ’s nachts. 

Toetsresultaten
Maakt je school gebruik van ESIS-B en verwerk jij toetsresultaten ook in ESIS? Dan kun je deze publiceren in MijnRapportfolio.

Rapporten
Maak je gebruik van ESIS Rapporten? Dan kunnen deze ook in MijnRapportfolio worden geplaatst vanuit ESIS.

EDEXML

Geen ESIS of ParnasSys?

Het is uiteraard ook mogelijk om de leerling en leerkracht gegevens te importeren via een EDEXML bestand. Deze export is mogelijk vanuit alle in Nederland gebruikte school administratie systemen

Accountbeheer

Bij het laden van een EDEXML bestand worden gegevens niet automatisch dagelijks bijgewerkt. Via onze veilige omgeving kun je als school een nieuwe export aanleveren welke wij z.s.m. updaten in het systeem.

SCOL

SCOL

Resultaten

Ook de resultaten uit SCOL kunnen geüpload worden binnen MijnRapportfolio. Deze worden op hoofdniveaus weergegeven.