Over ons

Binnen MijnRapportfolio wordt de ontwikkeling op meerdere vlakken zichtbaar gemaakt. Doordat kind en leerkracht beiden inbreng hebben, worden verschillen zichtbaar. Hierdoor kan MijnRapportfolio uitstekend dienen als praatdocument.

Synaxion - Uiltje 4 v2

Onderwijs verandert voortdurend en ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Er ontstaat steeds meer de behoefte om niet alleen de resultaten zichtbaar te maken, maar vooral ook de ontwikkeling van het kind in beeld te brengen. Een goed inzicht in de ontwikkeling zorgt er voor dat gepersonaliseerd onderwijs binnen handbereik komt.

 

MijnRapportfolio is speciaal ontwikkeld met en voor het primair onderwijs. Het is ontstaan vanuit een vraag van één school uit Uden en vervolgens uitgegroeid tot een digitaal rapport en portfolio dat kan worden afgestemd op de visie en wensen van elke school.

 

Het aantal gebruikers groeit snel en daarmee ook het team van MijnRapportfolio. Ons team bestaat uit adviseurs, productspecialisten en ontwikkelaars. Iedere dag zet het MijnRapportfolio team zich in zodat al onze gebruikers MijnRapportfolio optimaal beleven.

Werken bij MijnRapportfolio

MijnRapportfolio adviseur (fulltime/parttime)

Je gaat ten behoeve van het product MijnRapportfolio aan de slag met het bieden van ondersteuning, begeleiding en training van het product aan scholen. Je helpt scholen in het primair onderwijs deskundig op weg naar het gebruik van het digitaal portfolio en digitale rapporten en adviseert directeuren, leerkrachten en intern begeleiders. De software ontwikkeling ligt bij onze programmeurs, wel verwachten we een affiniteit met en interesse in de achterliggende techniek.
Hoewel je niet direct verantwoordelijk bent voor sales, houd je je oren en ogen open voor kansen om ons product verder onder de aandacht te brengen en onze gebruikersgroep uit te breiden.
MijnRapportfolio is constant in ontwikkeling. Je volgt ontwikkelingen in het onderwijs en bent in staat om wensen vanuit het onderwijs te vertalen naar nieuwe functionaliteiten.
Je werkt samen in een team van ontwikkelaars, productspecialisten, business development en sales.

Wat bieden wij?
  • Een uitdagend takenpakket waarbij je veel vrijheid hebt om je eigen specialiteiten in te zetten.
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Professionele en leuke werkomgeving
  • Veel afwisseling en contact met scholen door heel Nederland
Wat vragen wij?
  • Je hebt minimaal een HBO diploma van een relevante opleiding (bijv. PABO of Pedagogiek Onderwijs/ educatieve sector).
  • Je hebt affiniteit met ICT
  • Je bent dienstverlenend ingesteld
  • Je kunt zowel in teamverband als individueel werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je bent proactief en denkt actief mee

Herken jij je in bovenstaande? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Onze adviseurs

Wij staan voor je klaar!

Het team van MijnRapportfolio bestaat uit ontwikkelaars, productspecialisten en onderwijsspecialisten. Met deze balans is er altijd iemand die je school op de juiste manier kan ondersteunen; of het nu om inhoudelijke keuzes gaat, technische ondersteuning of onderwijskundige vraagstukken. 

Wil je meer weten over onze specialisten? Neem dan contact met ons op!