Over ons

Binnen MijnRapportfolio wordt de ontwikkeling op meerdere vlakken zichtbaar gemaakt. Doordat kind en leerkracht beiden inbreng hebben, worden verschillen zichtbaar. Hierdoor kan MijnRapportfolio uitstekend dienen als praatdocument.

Synaxion - Uiltje 4 v2

Onderwijs verandert voortdurend en ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Er ontstaat steeds meer de behoefte om niet alleen de resultaten zichtbaar te maken, maar vooral ook de ontwikkeling van het kind in beeld te brengen. Een goed inzicht in de ontwikkeling zorgt er voor dat gepersonaliseerd onderwijs binnen handbereik komt.

 

MijnRapportfolio is speciaal ontwikkeld met en voor het primair onderwijs. Het is ontstaan vanuit een vraag van één school uit Uden en vervolgens uitgegroeid tot een digitaal rapport en portfolio dat kan worden afgestemd op de visie en wensen van elke school.

 

Het aantal gebruikers groeit snel en daarmee ook het team van MijnRapportfolio. Ons team bestaat uit adviseurs, productspecialisten en ontwikkelaars. Iedere dag zet het MijnRapportfolio team zich in zodat al onze gebruikers MijnRapportfolio optimaal beleven.

Onze adviseurs

Wij staan voor je klaar!

Het team van MijnRapportfolio bestaat uit ontwikkelaars, productspecialisten en onderwijsspecialisten. Met deze balans is er altijd iemand die je school op de juiste manier kan ondersteunen; of het nu om inhoudelijke keuzes gaat, technische ondersteuning of onderwijskundige vraagstukken. 

Wil je meer weten over onze specialisten? Neem dan contact met ons op!