Onze samenwerkingen

Om scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met een aantal partners. Hierover lees je meer op deze pagina. Ontbreekt je als partner op deze pagina? Laat het ons weten!

MijnRapportfolio en ESIS

Naast het automatisch aanmaken van je gebruikers middels een koppeling met ESIS kun je ook rechtstreeks je CITO-resultaten en eventueel SCOL resultaten plaatsen. Maak je gebruik van het ESIS-Rapport? Ook deze wordt automatisch in de omgeving van het kind geplaatst.

Meer weten over onze samenwerking met ESIS? Bekijk de video of neem contact met ons op voor het kennismakingsaanbod.

MijnRapportfolio & IPC Nederland

De kracht van thematisch werken en ontwikkelingsgericht rapporteren combineren? Dat doe je met het IPC-Rapport in MijnRapportfolio!

Aanvragen van MijnRapportfolio gaat eenvoudig door de benodigde documenten in de members lounge in te vullen en toe te sturen. Klik op onderstaande knop om meteen naar de memberslounge te gaan of neem contact met ons op.

mrf2

Nederlandse Jenaplanvereniging

Samen met de NJPV hebben we gekeken naar het verwerken van de Jenaplan Essenties in MijnRapportfolio. Daarnaast hebben we samen met Jenaplan scholen gezocht naar een passende manier van rapporteren in het Jenaplan onderwijs.

Aansluitend op het boek “Jenaplan, school waar je leert samenleven” hebben we de workshop MijnRapportfolio in het Jenaplan onderwijs ontwikkeld. 

NieuwLeren heeft heldere leerlijnen ontwikkeld in leerling-taal die kunnen dienen als basis bij het werken vanuit leerlijnen.

Werken vanuit leerlijnen heeft verschillende voordelen. Als leerkracht krijg je meer overzicht over de leerstof en kun je zelf kiezen of je de methode los laat of deze als leidraad gebruikt, vanuit de leerlijnen. Voor de leerlingen is het voordeel dat ze weten wat hun leerdoelen zijn, wat de eerste stap is naar het geven van meer autonomie aan de leerlingen.

 

Wanneer een school het boek: “Leerlijnen voor het basisonderwijs” heeft aangeschaft, kunnen ze de leerlijnen in leerling-taal laten plaatsen in hun MijnRapportfolio omgeving.