Met het Stappenplan van MijnRapportfolio kun je een goede planning maken van de implementatie van MijnRapportfolio. Onze MijnRapportfolio adviseurs hebben zelf jarenlange ervaring in het onderwijs en kunnen scholen hierbij begeleiden. Denk hierbij over de inrichting, maar ook het inzetten van MijnRapportfolio in de dagelijkse praktijk.

“In mijn ogen is MijnRapportfolio op alle scholen te implementeren. Het zijn mensen die je stap voor stap meenemen in het proces.”

Martijn Schoonaard, Directeur basisschool ’t Mulderke

Scholen stellen ons regelmatig de volgende vragen:

  • Hoe verwerken we onze visie in MijnRapportfolio?
  • Hoe geven we invulling aan MijnRapportfolio?
  • Hoe zet ik MijnRapportfolio in mijn klas in zodat het onderdeel wordt van mijn dagelijkse werk?

Onze MijnRapportfolio adviseurs hebben ruime ervaring in het helpen bij deze vraagstukken. Afhankelijk van de wensen die een school heeft stellen we een traject af om de stappen te doorlopen. Op die manier wordt je bij iedere stap die je neemt door onze adviseurs ondersteunt en voorkom je veelgemaakte fouten.

Onze MijnRapportfolio adviseurs:

  • Zijn afkomstig uit het onderwijs en begeleiden verschillende scholen
  • Helpen de leerkracht nog beter en sneller met MijnRapportfolio te werken in de klas
  • Helpen reflectie en/of kindgesprekken te koppelen aan MijnRapportfolio
  • Een goed gebruik van MijnRapportfolio wat zorgt voor thuisgebruik
  • MijnRapportfolio als klasseninstrument in te zetten: Kinderen presenteren over hun ontwikkeling aan de hand van hun eigen Rapportfolio

Onze MijnRapportfolio adviseurs

Onze MijnRapporfolio adviseurs helpen scholen in het primair onderwijs deskundig op weg naar het gebruik van het digitaal portfolio en digitale rapporten en adviseren directeuren, leerkrachten en intern begeleiders. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en training van het product aan scholen.

MijnRapportfolio is constant in ontwikkeling. Onze adviseurs volgen ontwikkelingen in het onderwijs op de voet en zijn in staat om wensen vanuit het onderwijs te vertalen naar een goede invulling van MijnRapportfolio bij jou op school!

Onze MijnRapportfolio adviseurs werken samen in een team van ontwikkelaars en productspecialisten.

Maak kennis met onze adviseurs

Wil je een afspraak maken met één van onze adviseurs, klik dan hier.

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.