MijnRapport is een digitaal rapport waarin de vaardigheden van het kind zichtbaar zijn voor het kind zelf, leerkracht en ouders. Het kan aangepast worden aan de specifieke wensen van jouw school.  Leerlijnen kunnen eenvoudig ingeladen worden in het programma.
MijnRapport bestaat uit het onderdeel Start en het onderdeel Vaardigheden.

Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten verspreid over het land. Houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Om je een duidelijker beeld te geven wat er voor zowel kind, leerkracht als ouder mogelijk is, vind je hieronder meer informatie.

Kind
Ieder kind heeft een persoonlijke startpagina. Deze pagina kan door het kind zelf worden ingevuld, hetgeen de betrokkenheid en het eigenaarschap vergroot.
Op de startpagina is het onderdeel Dit ben ik te zien waarin het kind kan worden voorgesteld door middel van beeld en tekst. In de hogere groepen kan het kind dit zelf invullen. In de lagere groepen kunnen leerkrachten dit bijvoorbeeld samen met het kind invullen.
Wil je meer weten, klik dan op het kopje onderdelen voor meer informatie.


Leerkracht

Iedere leerkracht kan de vaardigheden van het kind volgen. Omdat de leerlijnen aangepast zijn op de wensen van jouw school, is het voor jou als leerkracht mogelijk om gegevens en resultaten gemakkelijk in te voeren.


Ouder

MijnRapport biedt ook aan ouders de mogelijkheid om mee te kijken met de ontwikkelingen van hun kind. Ouders kunnen op elk gewenst moment inloggen om de ontwikkeling van hun kind te volgen. Op deze manier wordt de ouderbetrokkenheid vergroot.

Wil je kijken naar de mogelijkheden voor jouw school, neem dan contact op met onze adviseurs.

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.