MijnPortfolio is een digitaal portfolio, waarin bijvoorbeeld foto’s, filmpjes en werkstukjes worden opgeslagen gedurende de hele schoolloopbaan van het kind. MijnPortfolio bestaat uit het onderdeel Start en onderdelen Zo ben ik, Zo werk ik, Zo leer ik en Talenten. Het geheel wordt compleet gemaakt met het onderdeel Documenten.

Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten verspreid over het land. Houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Om je een duidelijker beeld te geven wat er voor zowel kind, leerkracht als ouder mogelijk is, vind je hieronder meer informatie.

 

Kind
Ieder kind heeft een persoonlijke startpagina. Deze pagina kan door het kind zelf worden ingevuld, hetgeen de betrokkenheid en het eigenaarschap vergroot.
Dit ben ik, Hier werk ik aan en Hier ben ik trots op zijn de onderdelen. In de hogere groepen kan het kind zelf al veel invullen. In de lagere groepen kan het kind samen met de leerkracht invulling geven aan de startpagina.
Wil je meer weten, klik dan op het kopje onderdelen voor meer informatie.

 

Leerkracht
Iedere leerkracht kan de ontwikkelingen van het kind volgen. Binnen de op jouw school aangepaste vragenlijsten, is het voor jou als leerkracht eenvoudig om gegevens in te voeren en de brede ontwikkeling van elk kind te volgen.

 

Ouder
MijnRapportfolio biedt ook aan ouders de mogelijkheid om mee te kijken met de ontwikkelingen van hun kind. Ouders kunnen op elk gewenst moment inloggen om de ontwikkeling van hun kind te volgen. Op deze manier wordt de ouderbetrokkenheid vergroot.

Wil je kijken naar de mogelijkheden voor jouw school, neem dan contact op met onze adviseurs.

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.