Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IPON 2020

woensdag 5 februari 2020 - donderdag 6 februari 2020

Op woensdag 5 & donderdag 6 februari 2020 vindt de tiende editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

IPON is al vele jaren de  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, (adaptieve) leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, kunstmatige intelligentie, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, tablet-onderwijs, en zoveel meer.

IPON Registratie

Gegevens

Begin:
woensdag 5 februari 2020
Einde:
donderdag 6 februari 2020
Website:
https://ipon.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht,Netherlands

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.