Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst MijnRapportfolio – ISOMODE

woensdag 22 januari 2020 ~ 15:00 uur - 17:00 uur

MijnRapportfolio is dé combinatie van een digitaal portfolio en een digitaal rapport. Honderden scholen gingen u al voor met de keuze voor MijnRapportfolio omdat ze zelf kunnen kiezen hoe ze het inrichten. Iedere school werkt op zijn eigen manier en volgens eigen visie met MijnRapportfolio waardoor iedere school een uniek MijnRapportfolio heeft.

MijnRapportfolio heeft in samenwerking met ISOMODE een speciaal aanbod gemaakt voor jouw school! Alle informatie over deze speciale aanbieding hebben we je school al toegestuurd.

Om scholen kennis te laten maken met MijnRapportfolio willen we je hierbij uitnodigen voor een informatiebijeenkomst in Breda op woensdagmiddag 22 januari 2020. Willen jij en je team kennis maken met MijnRapportfolio en de mogelijkheden die het voor jouw school te bieden heeft? Schrijf je dan nu in voor deze bijeenkomst in Breda.

We willen je vragen om je voor 20 december aanstaande aan te melden voor deze bijeenkomst. Na de kerstvakantie brengen we je op de hoogte van het tijdstip en de exacte locatie van de bijeenkomst!

Inschrijven kan via het formulier onder dit bericht.

Gegevens

Datum:
woensdag 22 januari 2020
Tijd:
15:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Breda

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.